Шон Пенн і Джордж Лукас знайшлися в записнику сутенерки

1 червня 2016, 17:37

Зірки спорту, режисери, актори, політики й музиканти засвітилися як можливі клієнти однієї з топових голлівудських сутенерок, Гайді Флейс.

Оприлюднені записи маленького чорного записника "мадам" спричинили ефект вибуху бомби.

Про це пише "Radar Online".

У свою книжечку Флейс, зокрема, внесла актора Джонні Деппа, творця "Зоряних воєн" Джорджа Лукаса, засновника "Playboy" Х'ю Хефнера, акторів Ніколаса Кейджа і Шона Пенна.


Також у записнику фігурує такий собі "Маріо (Формула 1)" – імовірно, гонщик Маріо Андретті – та "Султан Бен Абдул" – можливо, нині вже покійний крон-принц Саудівської Аравії Султан ібн Абд аль-Азіз.

Шон Пенн опинився в записнику голлівудської сутенерки

Видання наголошує, що доказів того, що всі ці люди користувалися послугами дівчат Флейс, немає. Може, вона внесла їх у свій записник із якоїсь іншої, цілком безневинної причини.

Єдиним зірковим клієнтом "мадам", котрий цього не приховує, лишається актор Чарлі Шин. Зокрема свого часу в суді, коли розглядалася справа про його ухиляння від податків, зірка засвідчив, що витрачав на повій пані Гайді по 1500-3000 доларів.

За свідченням джерела, Чарлі, у котрого згодом виявили ВІЛ, у 1990-х роках полюбляв 18-річок, особливо коли юні жриці кохання вдягалися для нього чірлідерками. А у секс-вечірках, де бувало до 10 кралечок одночасно, разом із Чарлі брали участь його колеги Ніколас Кейдж та Шон Пенн.

Іще інформатори видання говорять про зв’язки Флейс із Джеком Ніколсоном та Міком Джаггером. Якось Гайді влаштувала в своєму маєтку вечірку на честь рокера, а актора взагалі вважала своїм покровителем та мала за честь йому догоджати.

Нагадаємо, про ласого до жінок Ніколсона в Голлівуді впродовж десятиріч ходили легенди. Зокрема подейкували, що він так часто навідувався до маєтку "Playboy", що для нього прорили спеціальний тунель від самого дому.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів