"Близнючок" Сарандон і Вівер проголосили Жінками року

8 червня 2016, 10:17

Американські акторки Сьюзан Сарандон та Сігурні Вівер стали лауреатами цьогорічної премії "Glamour Women of the Year" у Британії.

Приймаючи відзнаку, Сьюзан у своїй промові побідкалася, як часто люди плутають їх із Сігурні, та підкреслила: вони – не одна людина.

Про це пише "The Daily Mail".

Повний список лауреатів є на сайті "Glamour". Так 66-річна Вівер стала переможницею в номінації "Ікона", а Сарандон, котра виходила на сцену наступною, проголосили "Натхненницею".


Сігурні Вівер (ліворуч) та Сьюзан Сарандон (праворуч)

"Я просто хочу дещо роз’яснити. Певно, Сігурні вже пішла зі сцени, але ми – двоє різних людей. Мені багато разів доводилося брати на себе відповідальність за "Чужого", а їй – давати за мене автографи", - оголосила Сьюзан.

"Мене надихають жінки. Ніхто так не вправляється з багатозадачністю, як жінки. Ми мусимо перестати хвилюватися через те, що повинні бути досконалими, робити те, що в наших силах, і щоби нам було весело", - сказала в своїй промові зірка.

Говорячи про проблему нерівності чоловіків та жінок, зокрема в питанні платні, Сарандон наголосила: "справа в якості, не в кількості", і все одно "багато чоловічих ролей – відстій".

Зірку серіалу "Гра престолів" Софі Тернер проголосили "Телеакторкою року", а "Кіноактрисою року" стала Наомі Харріс.

Софі Тернер стала "Телеакторкою року"

Відзнаку "Дизайнерка року" дали Донателлі Версаче, "Підприємця" - Різ Візерспун.

Нагадаємо, нещодавно 40-річну Різ, у котрої підростає дочка і двоє синів, зарахували й до найвпливовіших зіркових матусь.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів