Екс-чоловік Вітні Х'юстон: На нашому весіллі вона нюхала кокаїн

8 червня 2016, 14:24

Колишній чоловік співачки Вітні Х'юстон, Боббі Браун стверджує, що це не він підсадив зіркову дружину на наркотики, а руку на неї підняв один-єдиний раз.

Усе їхнє подружнє життя було боротьбою з залежністю, і вони мали б бути кращими батьками для своєї бідолашної дочки Боббі Крістіни.

Про це Браун, який скоро випустить книгу про покійну Вітні, розповів у телеінтерв’ю, повідомляє "People".

Зі слів Боббі, про те, що його кохана - наркоманка, він взнав на їхньому весіллі. Порушивши традицію, він вирішив провідати наречену і побачив, як вона схилилася над кокаїновою доріжкою.

"Наркотики – це була не вона. Вона вживала наркотики, але наркотики не керували нею. Вона знала, як тримати себе в руках. Це змушувало мене лише ще більше любити та хотіти захистити її", - поділився співак.

Боббі не знімає з себе провини, але наголошує на тім, що не він був першим у їхній парі, хто підсів на наркотики. А ще він запевняє, що ніколи не був таким забіякою, яким його виставляли в ЗМІ. Х'юстон Браун ударив один-єдиний раз, це було під час його чергової спроби позбутися наркозалежності.

 Боббі Браун скоро випустить книгу про покійну Вітні

"Останні роки нашого шлюбу – то було жахливо. Ми обоє намагалися не вживати наркотиків, або один із нас намагався не вживати наркотиків… то було жахливо", - пригадав він.

Поки Боббі Крістіною опікувалися няньки, її тато й мама замикалися в іншому крилі дому та поринали в наркотичний дурман.

Браун каже, що довіку відчуватиме любов до колишньої дружини та картатиметься, що не вберіг їхню дочку. Він упевнений,  що бойфренд покійної Кріссі, Нік Гордон, знає про їхні загадкові смерті більше, ніж каже.

"Із моєю дочкою сталося те ж саме, що і з Вітні. В обох випадках поряд знаходилася одна людина… Я не казатиму його ім'я… Він знає,  що сталося. Я не знаю, що сталося того вечора, але він знає", - наголосив Боббі.

Нагадаємо, Боббі Крістіна Браун померла влітку 2015-го, півроку пролежавши в комі після того, як її, непритомну та під дією алкоголю, наркотиків і ліків, знайшли у ванні. За два роки до того за схожих обставин загинула Вітні Х'юстон.

Фото з Instagram 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів