"Барасик з гарним волоссям" Обама взяв участь у джем-сейшні. ВІДЕО

10 червня 2016, 14:31

Президент Сполучених Штатів Барак Обама укотре продемонстрував свій талант коміка та вокальні дані, з'явившись у гумористичному ток-шоу Джиммі Феллона.

Американський керманич під музику розказував, що він зробив для країни в той час, поки очолював Білий дім, а Феллон перетворював його фрази на масні жарти.

"О, так, президент Обама стимулював довготривале зростання… як у публічному, так і у приватному секторі…", - зауважив ведучий.

 Барак Обама взяв участь у гумористочному шоу

Також Феллон покепкував із того, що в 2008-му році Америка була не в гуморі та втомлена, їй боліла голова, але Обама запалив свічки, постелив шовкову постільну білизну та сказав країні "так, ми можемо".

Обігравши прислів’я "Коли життя підносить тобі кислий лимон, зроби з нього лимонад", ведучий заявив, що Обама наробив того лимонаду стільки, що Бейонсе тепер зве його "Барасик із гарним волоссям" – а це, у свою чергу, відсилка до альбому співачки "Lemonade".

Що стосується його планів на той час, коли завершиться його президентський строк, Обама повідомив, що "в татка заброньована відпустка на Гавайях, яка розпочнеться десь через 223 дні, але хто їх там рахує, ті дні".

Барак "проїхався" по одному з претендентів на своє крісло, Дональдові Трампу, заявивши, що дивився свій улюблений серіал "Помаранчевий – НЕ хіт сезону", натякнувши на відтінок шкіри обличчя бізнесмена.

Нагадаємо, виступаючи перед журналістами на початку травня, Обама сказав, що йому страшенно цікаво, хто ж буде та жінка, котра стоятиме на цьому місці за рік.

Фото з Instagram, відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів