Англійський хіпстер та бородань з Уельсу: найстильніші футболісти "Євро-2016"

14 червня 2016, 13:02

Поки футбольні уболівальники зривають собі голоси, спостерігаючи за матчами цьогорічного європейського чемпіонату, журнал "Vogue" пропонує трохи по-іншому поглянути на спортсменів, котрі представляють свої країни на полі.

Модне видання склало власний Топ-11 найстильніших футболістів "Євро-2016".

Про це пише сайт "Vogue".

Першим у списку йде 25-річний півзахисник "Арсеналу" та збірної Уельса Аарон Ремсі, котрий має контракт із модельною агенцією "Elite". Видання пропонує абстрагуватися від нещодавно пофарбованого волосся спортсмена та натомість звернути увагу на те, як йому личать класичні костюми.


Аарон Ремсі - футболіст і модель

Нападника збірної Англії та "Ліверпуля" Деніела Старріджа називають футболістом-хіпстером, і він теж у Топ-11. Як і захисник мюнхенської "Баварії" та збірної Німеччини Жером Боатенг. 27-річній зірці закидають наслідування стилю Jay-Z, як то любов до поєднання смокінгів з футболками та "бомберів" кольору хакі. А ще в спортсмена є колекція з понад 600 пар кросівок "Nike".

Також у списку 21-річний іспанець Ектор Бельєрін та італійський голкіпер Джанлуїджі Буффон. 38-річний спортсмен не вважає себе модником, але визнає, що саме він започаткував тренд коротких рукавів у воротарів.

Буффон - законодавець моди серед голкіперів

Центрального півзахисника збірної Франції Поля Погба відзначили як любителя яскравих "джазових" піджаків. До найстильніших також віднесли захисника збірної Іспанії Серхіо Рамоса, чия фішка – двобортні костюми та манери мафіозного дона.

Гравець збірної Уельсу Джо Ледлі любить кардігани та метелики, а його борода має власний фанатський Twitter-акаунт.

У бороди Джо Ледлі є фанатський мікроблог

Златан Ібрагімович, що виступає за збірну Швеції, якраз нещодавно представив власну лінію одягу, де переважають синій, чорний та сірий кольори.

До одинадцяти стильних штучок "Євро-2016" також потрапили англійський півзахисник Адам Лаллана та італієць Клаудіо Маркізіо. Як відомо, через травму, яку останній отримав у квітні, йому поки доводиться лише вболівати з лави запасних.

Нагадаємо, футболісти Кріштіану Роналду та Ліонель Мессі, хоч і не найстильніші хлопці, зате посіли перші сходинки в цьогорічному рейтингу найдорожчих спортсменів за версією "Forbes".

Фото з Instagram Аарона Ремсі, Джанлуїджі Буффона, Джо Ледлі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів