Пітт змушує Джолі заробляти гроші?

14 червня 2016, 15:55

Подейкують, американська актриса Анджеліна Джолі зовсім не в захваті від того, що гратиме в продовженні "Малефісенти".

Прийняти цю пропозицію зірку змусив чоловік, Бред Пітт. Він натиснув на те, що сім'я з шістьма дітлахами потребує грошей – тоді як Анджелінине документальне кіно та благодійні проекти їх аж ніяк не приносять.

Про конфлікти через фінанси в зірковій парі повідомляє "Radar Online".

Це Пітт змусив Джолі погодитися на продовження "Малефісенти"?

"Вона не хотіла погоджуватися на прибуткову головну роль у сіквелі "Малефісенти", навіть попри те, що вона принесе гроші, котрих вони дуже потребують. Вона дійсно хотіла цього уникнути, щоби зосередитися на своїх документалках та благодійництві", - розповів інформатор.


"Це засмутило Бреда, котрий вказав їй на те, що їхня родина перебуває не в тому становищі, щоби відмовлятися від чеку на 30 з чимось мільйонів доларів", - додало джерело.

Переступивши через себе, Джолі дала згоду знятися в продовженні "Малефісенти". Одначе конкретної дати початку цього проекту досі нема, бо, подейкують, кінозірка продовжує тягти кота за хвіст.

Як нагадує видання, в 2014-му році Анджеліна Джолі заявляла, що не планує повертатися до цієї ролі. Як відомо, рогату Малефісенту в її виконанні діти обрали найулюбленішим негативним персонажем.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів