Хіддлстон і Свіфт крутять любов заради кліпу?

5 липня 2016, 17:58

Подейкують, романтичні стосунки актора Тома Хіддлстона та співачки Тейлор Свіфт, котрі спалахнули так несподівано і яскраво, можуть виявитися зрежисованими.

Конспірологи шоубізнесу стверджують: парочка грає на камери, і з цього всього вийде черговий кліп Тейлор або фільм-супровід до її нового альбому.

Водночас ходять чутки, що через цей роман Хіддлстон втратив нагоду зіграти наступного Джеймса Бонда.

Про це пише "E! Online".


Том + Тейлор = справжнє кохання чи відеокліп?

Передусім у цій історії викликає підозру те, що такі відомі особи, як Свіфт і Хіддлстон, фактично з самого початку свого роману зробили його публічним. Нагадаємо, не встигла співачка розірвати "магічні" стосунки з діджеєм Келвіном Харрісом, як її уже заскочили з новим бойфрендом.

Видання звертає увагу й на те, що більшість "випадкових" фото, де Тейлор і Том цілуються, обіймаються чи гуляють, узявшись за руки, зроблені представниками одного й того ж агенства.

Розв'язки цієї загадкової історії радять чекати в серпні-вересні, адже перші сингли зі своїх попередніх альбомів Тейлор випускала саме в ці місяці.

Справжня любов у Хіддлстона чи Свіфт або ні, подейкують, цей піар іде не на користь акторові. На думку джерел "The Mirror", Томові шанси стати новим агентом 007 тануть. Колишній фаворит букмекерів утратив ореол загадковості, а без нього Джеймсові Бонду не можна ніяк.

Нагадаємо, днями Хіддлстон з'явився на пляжі в футболці з зізнанням у коханні до Свіфт. А ще голуб'ята буцімто зробили собі однакові татуювання.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів