Лікар-убивця Джексона: Він хотів узяти заміж 12-річну

17 липня 2016, 09:00

Поп-зірка Майкл Джексон мріяв про одруження з 12-річною дівчинкою, а під час оргій із повіями вдягався клоуном.

Ці скандальні та шокуючі одкровення увійшли в книгу, котру написав про покійного артиста його лікар Конрад Мюррей – той самий, котрий убив Майкла. Він назвав її "This Is It".

Про це повідомляє "The Mirror".

Мюррей стверджує, що був не лише лікарем, а й близьким другом та довіреною особою Джексона. Вочевидь, він вирішив, що це й дає йому право розказати світові про брудні таємниці кумира.


Як заявляє Мюррей, Джексон "запав" на Харріет, донечку свого друга, актора Марка Лестера, коли їй було 5 років. Коли дівчинці виповнилося 12, 50-річний співак став одержимий ідеєю одруження з нею.

Майкл Джексон із Марком Лестером та його доньками, Харріет (ліворуч) та Олівією

"Мене непокоїло те, що Харріет юридично у більшості країн світу була надто молода для шлюбу. Коли я спитав Майкла, скільки їй років, він сказав, що не певен, але гадає, що десь 12", - пригадав Мюррей.

Зі слів автора книги, незадовго до своєї смерті Майкл попросив його бути присутнім при його бесіді з Лестером. Поп-король мав намір обговорити юридичні аспекти та можливі наслідки свого одруження з дівчинкою.

Щоправда, Харріет була не єдина, хто подобався Джексону.

"Майкл сказав мені, що майже так само захоплений британською актрисою Еммою Уотсон. Він "закохався" в неї, коли в 2001-му році вона знялася в першому "Гаррі Поттері", коли їй було лише 11. Емма була його другим варіантом нареченої, якби з Харріет не склалося", - зазначив Мюррей.

Лікар, який убив Джексона, написав про нього книгу

Мріючи про юних дівчаток, Майкл не гребував і зустрічами з дорослими жрицями кохання, аби лише ті були худесенькі "мов олівці". Щоби його не впізнавали, він вбирався клоуном, надягав медичну маску або прикидався жертвою інсульту.

Як і раніше, Мюррей стверджує, що в Джексона не було сексуальних стосунків із дружиною, Деббі Роу, котра народила йому старших дітей.

Мюррей пише, що метаморфози, що з року в рік відбувалися з обличчям Майкла – то був його спосіб утекти від свого минулого.

"Його цікавило, чи стане зміна кольору шкіри ілюзією, котра поможе йому примиритися з його спогадами про руйнівне і трагічне минуле. Також він подумував про трансплантацію мозку, з надією стерти принизливі спогади, котрі переслідували його з дитинства, підліткового віку і потім", - повідомив новоспечений письменник.

Мюррей називає себе близьким другом покійного артиста

"Він хотів подивитися в дзеркало і побачити, що старого Майкла Джексона знищено, усе погане, що він пережив, пішло, але цього так і не сталося. Він лишився з білою шкірою та неушкодженою пам’яттю", - підсумував Мюррей.

Як відомо, 25-го червня 2009-го року Конрад Мюррей ввів Джексону смертельну дозу пропофолу. Лікаря визнали винним у ненавмисному вбивстві. Він провів у в’язниці два роки та, за зразкову поведінку, вийшов достроково.

Прінтскрін з сайту "The Mirror", фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів