Метт Деймон не пустить доньок у соцмережі

20 липня 2016, 17:56

Американський актор Метт Деймон зізнався, що інтернет-троллі якось довели до сліз його дружину Лучіану.

45-річна зірка вважає соцмережі дуже небезпечними і нізащо не пустить туди жодну зі своїх доньок.

Про це він сказав у інтерв’ю "Stylist", пише "Contact Music".

На запитання, яку найгіршу річ про нього можна сказати, актор відповів: "Просто зайдіть в Інтернет. Зайдіть будь-де в розділ коментарів".

"Люди в Інтернеті просто… Моя дружина якось прочитала коментарі й була в сльозах. Я не повторюватиму те, що там говорилося, проте прокоментували її зовнішність, і це було жахливо. Мене це розлютило", - поділився Деймон.

 Метт Деймон вважає соцмережі злом

Як усвідомив для себе Метт, мішень троллів – це твоє відчуття справедливості. І найкраще – це не зв’язуватися з ними і не марнувати свою енергію на ненависть.

А своїм донькам, 17-річній Алексії, 10-річний Ізабеллі, 7-річній Джії та 5-річній Стеллі актор не дозволяє та не збирається дозволяти мати акаунти в соцмережах.

"Їх немає в соцмедіа, я не дозволю їм. Навіть як стануть старші", - наголосив він.

"Те, перед чим вони там опиняються, дуже лякає. Ти бачиш, як щось стає "вірусним", і дітей цькують – я справді за них хвилююся. Ти мусиш ростити їх із розумінням того, що маленька помилка може переслідувати їх завжди", - додав Деймон.

Нагадаємо, Метт Деймон страшенно радий, що його дружина Лучіана не належить до зіркового бомонду, інакше б увага папарацці до їхнього особистого життя стала б узагалі нестерпна. Як відомо, свою кохану, котра на той час уже мала доньку, актор зустрів у барі, де вона працювала.

Фото з Instagram 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів