Депп хоче, щоби суд змусив Хьорд тримати язика за зубами

21 липня 2016, 14:20

Американський актор Джонні Депп хоче, щоби суд офіційно заборонив його дружині Амбер Хьорд розголошувати деталі їхнього розлучення, зокрема фінансові.

Зірка був змушений подати про це офіційне прохання, оскільки на дві його попередні пропозиції укласти угоду про конфіденційність Хьорд та її юристи не пристали.

Про це повідомляє "Entertainment Tonight".

"Ця справа від початку стала надзвичайно публічною. Кожна її деталь з'являлася в медіа, і це розлучення стало одним із найпублічніших розлучень недалекого минулого", - говориться в зверненні представників Деппа до суду.

Депп хоче, щоби суд заборонив Хьорд розголошувати деталі розлучення

Адвокат Джонні, Лора Вассер наголосила, що Амбер та її радниця принаймні один раз уже зливали ЗМІ деталі угоди, укладеної сторонами.

"Амбер без пояснень відмовилася підписувати будь-яку угоду про конфіденційність по цій справі", - зазначила адвокат.

Тож зараз, коли сторона Хьорд вимагає від сторони Деппа певних фінансових відомостей, для подальшого просування шлюборозлучного процесу, суд має спершу забезпечити їхнє нерозголошення.

Нагадаємо, наступне судове засідання в справі Деппа і Хьорд відбудеться на початку серпня. Як відомо, поки що акторові, якого екс-дружина звинувачує в побиттях, заборонено до неї наближатися. Шлюбного контракту пара перед весіллям не укладала.

Фото з Instagram 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів