"Падло": Депп зробив татуювання на честь Хьорд?

2 липня 2016, 16:58

Скандальному шлюборозлучному процесові американської акторської пари, Джонні Деппа та Амбер Хьорд ще кінця-краю не видно.

Хоча суд офіційно заборонив зірці "Карибського моря" контактувати з жінкою, Джонні, схоже, знайшов спосіб їй таки дещо сказати – за допомогою татуювання.

Про це пише "The Mirror".

Невдовзі після того, як вони з Амбер одружилися, Джонні зробив собі на пальцях тату – "Slim", "Худуля", прізвисько Хьорд. Але тепер татуювання в нього дещо інше: днями літери переправили так, щоби вийшло слово "Scum" – "Падло".


Так було

Як нагадує видання, винахідливий Депп уже не вперше коригує свої тату після розриву з жінками. Так напис "Вайнона назавжди", після того, як актор розійшовся з Вайноною Райдер, перетворився на "Вино назавжди".

А так стало. Це якесь послання до Хьорд?

Як відомо, якраз Райдер виявилася однією з тих, хто став на бік актора, коли Хьорд звинуватила його в насильстві. Акторка запевнила, що екс ніколи не чіпав її й пальцем. Те саме заявила й Ванесса Параді, в котрої від Деппа двоє дітей.

Нагадаємо, слухання в справі Деппа і Хьорд має відбутися в серпні. Закордонні ЗМІ передрікають, що це розлучення буде найжахливішим та найбруднішим з усіх, що відбувалися в щоубізі в останні роки.

Прінтскрін з "People"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів