Хьорд звинуватила Деппа в погрозах і завадах шлюборозлучному процесу

27 липня 2016, 13:10

Юристи актриси Амбер Хьорд офіційно звинуватили її чоловіка Джонні Деппа у тому, що він навмисне заважає шлюборозлучному процесу.

А ще він буцімто погрожує та "чорнить на кожному кроці" сердешну жінку.

Такою стала відповідь юристів Хьорд на вимогу юристів Деппа про заборону розголошувати деталі розлучення, пише "People".

Зокрема їх не влаштовує те, що представники Джонні вимагають, щоби всі експерти та свідки, яких залучить до процесу Амбер, підписували зобов’язання про нерозголошення. А за кожне порушення щоби з Хьорд стягувалося по 100 тисяч доларів.

 Юристи Хьорд вважають, що Депп навмисне гальмує шлюборозлучний процес

Це – "відверті погрози", наполягають юристи актриси.

"Насправді саме Депп був і лишається тим, хто відмовляється бути відкритим щодо своєї фінансової інформації та гальмує рішення по цій справі… Він перешкоджає прогресу в цій справі, відмовляючись надавати основні фінансові документи", - стверджують представники Хьорд.

Нагадаємо, сторона Деппа наголошує на тім, що Хьорд та її радниця вже не один раз зливали ЗМІ деталі шлюборозлучного процесу. Тому представники актора й просять суд зобов’язати своїх опонентів дотримуватися конфіденційності.

Як відомо, 53-річний Джонні та 30-річна Амбер прожили в шлюбі трохи більше року. Шлюбного контракту пара не укладала. Для початку актриса, котра звинувачує чоловіка у фізичному насильстві, просила призначити їй щомісячні аліменти в розмірі 50 тисяч доларів.

Фото з Instagram 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів