Хьорд повторить звинувачення проти Деппа в його присутності?

4 серпня 2016, 17:34

Американська акторка Амбер Хьорд, котра звинувачує свого чоловіка Джонні Деппа в насильстві, 6-го серпня з'явиться в суді, щоби дати свідчення під присягою.

Імовірно, 53-річний актор теж там буде.

Про це повідомляє "TMZ".

Засідання, на якому має з'явитися Хьорд, призначено на 10-ту ранку. Також виступлять свідки, зокрема поліцейські, котрі приїжджали на виклик до оселі зірок 21-го травня та не побачили ані слідів побиття на "жертві", ані безладу на місці події, що вказував би на бійку.


Як відомо, охоронний ордер забороняє Джонні наближатися до дружини. Проте джерела свідчать, що акторчин адвокат готовий дати офіційну згоду на його присутність на засіданні.

Хьорд і Депп зможуть зустрітися в суді вперше за кілька місяців

А за кілька днів настане черга самого Деппа давати свідчення під присягою.

Також інформатори повідомили, що сторони намагаються домовитися про підписання угоди між екс-подружжям. Нагадаємо, юристи Джонні наполягають, щоби суд офіційно заборонив Амбер та її представникам розголошувати деталі, під загрозою великого штрафу. А ті проти.

До слова, поки що Хьорд перебуває в Лондоні й не нудьгує. Як пише "New York Post", днями білявку знову бачили в товаристві мільярдера Ілона Маска. Парочка відпочивала в одному з нічних клубів Сохо з Джаредом Лето і Карою Делевінь.

Нагадаємо, Маск, який зараз теж розлучається з дружиною, та Хьорд в останні місяці багато часу проводять разом.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів