Келлі Брук: 36 років, незаміжня і бездітна – це успіх

11 серпня 2016, 15:15

Англійська актриса та модель Келлі Брук зізналася, що їй завжди бракувало часу на чоловіків, проте зараз вона щаслива в коханні.

А те, що в свої 36 вона незаміжня та бездітна, красуня вважає успіхом.

Про це Келлі розповіла в британському ранковому телешоу, пише "The Daily Mail".

"Я розглядаю як успіх те, що мені 36, і я досі неодружена та не маю дітей. Я ухилилася від стількох куль", - заявила Брук.


Келлі вважає себе успішною жінкою

Зі слів зірки, котра чотири рази була заручена, її життя хаотичне, і поєднати кар’єру з особистим життям непросто.

"Насправді в мене завжди було небагато часу на чоловіків, хоча могло здатися, що все моє життя крутиться навколо цього", - зазначила вона.

Імовірно, її стосунки з нинішнім кавалером, Джеремі Парісі, фото з яким зараз рясніє Instagram фігуристої кралечки, складуться більш вдало. Брук розказала історію їхнього знайомства.

Брук із нинішнім кавалером Джеремі Парісі

"Я жила в Лос-Анджелесі і займалася бойовими мистецтвами, щоби підтримувати фізичну форму, в соцмедіа я побачила відео (з ним), і наступні шість місяців ми з ним спілкувалися по скайпу. Потім ми зійшлися, і це стало дуже романтичним, він прекрасний", - похвалилася Келлі.

Нагадаємо, у списку колишніх кавалерів Брук є актори Біллі Зейн та Джейсон Стейтем, зірки регбі Денні Сіпріані й Том Еванс. Від останнього в неї було дві невдалі вагітності. Між іншим, своїх бойфрендів Келлі б'є.

Фото з Instagram Келлі Брук

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів