Крістен Стюарт розповіла, чому розлучилася з Паттінсоном

18 серпня 2016, 13:35

Американська актриса Крістен Стюарт, котра нещодавно нарешті відкрито заявила світові про своє лесбійське кохання, згадала про свого екса Роберта Паттінсона.

Зі слів зірки, за 5 років справжній роман через ажіотаж публіки перетворився на "розважальний продукт". Це врешті і згубило їхні стосунки.

Про це Стюарт розповіла журналові "Т", пише "Contact Music".

"Люди так відчайдушно бажали, щоби ми з Робом були разом, що наші відносини перетворилися на продукт. Це більше не було реальним життям. І мені це було огидно", - зізналася актриса.


Крістен Стюарт згадала, чому в них не склалося з Паттінсоном

"Річ не і тім, що я хочу приховати, хто я є, чи приховати щось, що я роблю в моєму житті. Річ у тім, що я не хочу ставати частиною історії, що має розважальну цінність", - пояснила Стюарт.

26-річна Крістен хоче, аби люди розуміли її і бачили справжньою та щирою. Саме тому вона наважилася на "камінг-аут".

"Раніше я ніколи не розказувала про жодні з моїх стосунків, але відколи я почала зустрічатися з дівчатами, мені здалося, що це нагода представити щось справді позитивне", - зазначила акторка.

Як відомо, зараз Крістен зустрічається з продюсеркою Алісією Каргайл. Дівчата вже кілька разів розходилися та знову сходилися. Також періодично ходять чутки про те, що Стюарт і Каргайл стануть подружжям.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів