Найкращі й найгірші сукні MTV: Бейонсе в пір’ї та Спірз з "порізами"

29 серпня 2016, 13:39

Церемонія вручення "MTV Video Music Awards" цікава не лише для світу музики, а й для світу моду. Традиційно, видання складають списки найкраще та найгірше вбраних зірок, які пройшлися червоною доріжкою.

Зокрема, на думку "E! News", американська співачка Бейонсе не лише зібрала врожай з нагород, а й вдало обрала сукню.

Поп-зірка з’явилася на церемонії у напівпрозорому вбранні із коміром з пір’я. Подейкують, сукню Бейонсе прикрасили діамантами від "Lorraine Schwartz", загально. Вартістю 12 мільйонів доларів.

Бейонсе прикрасила не лише доньку діамантами, а й себе

Відзначилася й Нікі Мінаж. Пишнотіла зірка обрала сукню глибокого синього кольору із вирізами, які вдало, але не вульгарно, підкреслювали її принади.


Нікі Мінаж вдалося не перейти межу вульгарності

А от видання "IBTimes", окрім вищезгаданих Бейонсе і Мінаж відзначили ще вбрання канадської моделі Вінні Харлоу, яка має вітіліго – порушення пігментації шкіри.

Вінні Харлоу сподобался гуру світу моди

Модних експертів неприємно здивували вбрання Ріти Ори, Наомі Кемпбелл, Брітні Спірз. Остання на червоній доріжці була в чорній сукні з "порізами", а на сцену вийшла у дивному жовтому комбінезоні. До слова, це вперше за останні дев'ять років Брітні виступила на церемонії.

Кемпбелл і Ріта Ора дещо перестарались
Брітні в чорній сукні
А такою співачка повернулася на сцену "MTV"

Проїхалися модники й по реаліті-зірці Кім Кардашян. Експертам не сподобалася ані чорна сукня тусовщиці, ані відсутність зачіски.

Кім прийшла на церемонію з пляжу?

Нагадаємо, увечері 28-го серпня відбулася щорічне вручення премії "MTV Video Music Awards".

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів