Зельвегер учиться впевненості в Бейонсе

6 вересня 2016, 10:57

Американська актриса Рене Зельвегер зізналася, що, на відміну від своєї героїні Бріджит Джонс, їй самій у житті бракує впевненості.

Зірка черпає її у піснях Бейонсе.

Про це Зельвегер розповіла журналові "Red" із посиланням на "Contact Music".

Зі слів Рене, вона досі не звикла до свого зіркового статусу, але працює над цим.


"Не думаю, що колись у мене добре виходитиме бути публічною людиною, бо в цьому немає нічого природного", - зазначила вона.

Зельвегер рівняється на Бейонсе

"Я залежу від невеличкої групи моїх подружок, усі вони – різні та прекрасні. Ми збираємося разом і дивимося (візуальний альбом) Бейонсе "Lemonade", а потім обмінюємося мільйоном мантр через електронну пошту. У нас є Бейонсе, тож усе не так вже й погано. Розумієте, Бейонсе ж не сидить за лаштунками і не думає: "У мене ніколи це не вийде", - поділилася Зельвегер.

Як пояснила Рене, після успіху "Чикаго" та "Холодної гори", за яку актриса отримала "Оскара", вона відчула, що мусить узяти перерву від Голлівуду.

"Мені потрібно було зупинитися. Настав час. Я – працююча дівчина, але я зробила заощадження, тож як настав час мені взяти хвилинку для себе, я змогла навідати моїх батьків. Я провела час із моїм братом та його дітьми. Я створила оселю для себе. Я в декого закохалася", - розповіла Зельвегер.

Як відомо, в 47-річної актриси роман з музикантом Дойлом Бремхоллом ІІ. А дітонародження Рене не вважає чимось таким, без чого неможливе щастя.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів