Бейонсе до свого "бджолиного рою": Я борюся, щоби ви мною пишалися

6 вересня 2016, 13:40

Американська співачка Бейонсе, розчулена кількістю привітань, які надіслали своїй "бджолиній королеві" до дня народження фанати, подякувала їм в Instagram.

На честь свого 35-річчя зірка влаштувала костюмоване свято, темою якого стала музична телепередача "Soul Train".

Beyoncé x Chance the Rapper

Світлину опубліковано користувачем Beyoncé (@beylite) Вер 6, 2016 о 1:12 PDT

Чоловік іменинниці Jay-Z обрав для себе образ Джимі Хендрікса. Серед тих, хто прийшов привітати артистку, була співачка Аліша Кіз із чоловіком-репером Swizz Beatz. Кілька фото й відео зі свята є в соцмережах.

"Я просто хочу подякувати всім за прекрасні та глибокі побажання до мого дня народження. Мені так пощастило мати любов та підтримку моєї родини, моїх друзів, мого бджолиного рою. Ми подорослішали разом, і ви, люди, продовжуєте щодня мене надихати і мотивувати", - написала Бейонсе в своєму фотоблозі.


"Я така вдячна за кожне випробування, кожну усмішку, кожну сльозинку, кожне відкриття, кожну жертву, кожен тріумф, кожну розтяжку, кожен цілунок, кожен шрам. Я борюся, щоби ви мною пишалися. Я люблю вас! Б.", - зазначила співачка.

Співачка Мерайя Кері привітала колегу в Twitter, назвавши ту "прекрасною королевою Бі". Також її поздоровили у соцмережах акторки Лаверн Кокс і Дженніфер Хадсон, а ще Кім Кардашян та Нікі Мінаж.

Blue wishing Beyoncé a happy birthday 💙💙💙 Blue tasting the cake 😩😂

Відео, опубліковане користувачем Beyoncé (@beylite) Вер 5, 2016 о 9:33 PDT

А лідер "Coldplay" Кріс Мартін виголосив привітання зі сцени музичного фестивалю "Made in America".

"Ми хочемо побажати щасливого дня народження пані Картер, котра десь там є. Можете повірити, що їй 107 років? З днем народження, Бей", - сказав він у мікрофон.

Тим часом є й погана новина: лікарі заборонили Бейонсе співати. Як пише "The Mirror", голосові зв’язки зірки потребують відпочинку, і тому найближчий її концерт переноситься.

Нагадаємо, подейкували, що в день народження Бейонсе вони з чоловіком знов обміняються шлюбними обітницями. Чи сталося це, поки невідомо.

Фото і відео з Instagram Бейонсе

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів