Розлучення Беррі та Мартінесом скасують?

7 вересня 2016, 17:29

Американська акторка Холлі Беррі та французький актор Олів'є Мартінес торік рішучо подали на розлучення, одначе далі справа загальмувалася.

І от тепер судові чиновники офіційно висунули зіркам ультиматум. Якщо ніхто з них не почне нарешті робити якихось подальших кроків, шлюборозлучний процес буде припинено, і вони лишаться подружжям.

А можливо, актори й не проти, пише "TMZ".

За свідченням джерел, як Холлі, так і Олів'є не відчувають потреби чимшвидше ставити офіційну крапку в своєму союзі і тому не проявляють ініціативи в цьому напрямку.


Холлі Беррі та Олів'є Мартінес лишаться подружжям?

Акторка не впевнена, чи хоче вона взагалі розлучатися. У Беррі досі лишається надія на те, що Мартінес вирішить свої проблеми з контролем гніву, коли усвідомить, що їхня сім'я того варта. Їй здається, що від розлучення не стане краще ні їй, ні дітям.

Як відомо, в Беррі з Мартінесом є спільний 3-річний син Масео. Одначе актор дуже опікується й старшою донькою дружини від попередніх стосунків, 8-річною Налою.

За свідченням джерел, наразі Холлі та Олів'є – просто друзі та турботливі батьки. Проте інформатори не виключають можливості того, що це може змінитися.

Нагадаємо, навесні Беррі з Мартінесом навіть гайнули разом на відпочинок. А ще він їй футболку подарував.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів