Лохан розповіла Малахову про екса: Він мене бив, але я сама винна

22 вересня 2016, 17:14

Американська актриса Ліндсей Лохан таки поспілкувалася з російським телеведучим Андрієм Малаховим.

Скандальна зірка розповіла шоумену, що не хоче спалювати мости з колишнім коханим Єгором Тарабасовим, який її бив. Окрім цього, ЛіЛо зізналася, що сама купила собі обручку й сама винна у тому, що екс піднімав на неї руку, пишуть "7 дней".

"Я не кажу, що він - погана людина. Я сама винна. Мені треба було припинити наші стосунки вже давно, але я терпіла, і навіть сама першою вибачалася перед ним", - розповіла Ліндсей Малахову.

Між іншим, номер телефону колишнього нареченого актриса не стерла досі.


"Я не хочу спалювати мости!" - пояснила ЛіЛо.

Лохан таки розкрилася перед Малаховим

Лохан розповіла, що в Єгорі її найбільше привернула щирість: "Я відчувала себе в безпеці з людиною, яка не веде сторінки в соціальних мережах. При першій зустрічі він видався мені відкритим і чесним. Я віддала себе йому і в результаті стала слабкою і беззахисною".

До слова, американська актриса фактично повністю утримувала 23-річного сина мільйонера. Ліндсей оплачувала оренду будинку, численні подорожі приватними літаками, вечірки. Єгор не розорився навіть на кільце на честь заручин - традиційну прикрасу Лохан купила собі сама.

Зірка тож розповіла, що боялася отримати кислотою в обличчя від Тарабасова.

"Мені ще пощастило, що я приїхала в Москву і можу говорити. Я боялася, що Єгор плесне мені в обличчя кислотою. Я пішла спати, а він увірвався в будинок і почав мене душити. Я вискочила на балкон і щосили кричала: "Він намагається мене вбити, зателефонуйте в поліцію, хтось", - пригадала вона.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що Лохан перепила горілки й зірвала прямий ефір у Малахова.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів