Лохан у Москві напилася і зірвала ефір

17 вересня 2016, 11:00

Американська актриса Ліндсей Лохан відзначилися у Москві. Скандальна зірка так захопилася горілкою, що опинилася під крапельницею й не прийшла на прямий ефір телешоу.

ЛіЛо приїхала до столиці Росії, аби розповісти про свого екс-коханця Єгора Тарабасова у прямому ефірі на шоу Андрія Малахова. Та все пішло не так, як сподівалися росіяни.

Численні помічники, гримери і Малахов кілька годин вмовляли Лохан вийти з номеру, але всі зусилля виявилися марними, пише "Life.ru".

Лохан перепила горілки?

Ефір мав розпочатися ще в полудень, але актриса відмовилася виходити, заявивши, що хоче виспатися.


На Ліндсей весь день чекали телевізійники та масовка. Останній організатори пояснювали, що американська зірка не готова з'явитися в кадрі, бо спробувала російської горілки.

Видання пише, що акторку намагалися привести до тями крапельницями, Та коли ЛіЛо вже була готова таки їхати на ефір, їй буцімто зателефонував Тарабасов і заборонив давати інтерв'ю. Зрештою зірка розвернулася й поїхала в аеропорт.

Та, схоже, сама Лохан геть не засмучена тим, що так усе сталося. Принаймні, в Instagram Ліндсей навіть є спільне фото з Малаховим та іншими членами знімальної групи. І всі вони посміхаються.

My Russian family #peace #love #one #goalno8 #putin @nabila_salon #onelifetolive #togetherness

Фото опубликовано Lindsay Lohan (@lindsaylohan) Сен 16 2016 в 8:19 PDT

Нагадаємо, наприкінці липня Ліндсей і Єгор почубилися так сильно, що до них приїздила поліція. Згодом актриса заявила, що коханий неодноразово чинив насильство по відношенню до неї, і що в нього є проблеми з контролем гніву.

Проте Єгорову обручку зірка все ще носить. Подробицями цього скандалу акторка готова поділитися з російськими телеглядачами - якщо їй нададуть Путіна та півмільйона фунтів стерлінгів.

Фото Instagram Лохан

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів