Джолі з Піттом розвели амбіції, та тепер її втішає Депп?

26 вересня 2016, 13:33

Шлюборозлучний процес Анджеліни Джолі й Бреда Пітта не обіцяє бути легким, проте за гроші та нерухомість зіркова пара точно не воюватиме. Лише за дітей.

Наразі ж акторка сховалася з ними в орендованому шикарному маєтку в Малібу та прийняла підтримку Джонні Деппа.

Як стало відомо "TMZ", шлюбний контракт акторів складений так скрупульозно, "нібито вони передбачали, що розлучаться, від першого ж дня свого союзу".

У ньому чітко розписано, кому що відходить. Та й спільнопридбаних об'єктів нерухомості в "Бренджеліни" лише три – це  квартира в Нью-Йорку, виноградник у Франції та маєток у Новому Орлеані.

Отже, єдине та основне, за що воюватиме зіркова пара, це опіка над шістьма дітьми.

Відданість Джолі гуманітарній роботі розвела її з Піттом?

Тим часом портал називає ще одну імовірну причину погіршення стосунків Бреда та Анджеліни. Це політичні амбіції акторки, котра націлилася на одну з керівних посад в ООН. Пітта засмучувало те, що дружина тягає з собою по гарячих точках планети й дітей. Зокрема чоловік був категорично проти, щоби малі супроводжували маму до Сирії.

І хоча Пітт цілком підтримував відданість Джолі її гуманітарній місії, питання залучення до її роботи дітей уже кілька років було приводом для суперечок пари. Тож сварка в літаку просто стала останньою краплею. Але рішення Анджеліни про розлучення було для її чоловіка мов грім серед ясного неба.

"Він (Пітт) не в собі, плаче. Його абсолютно захопили зненацька, він засліплений та гадки не мав, що вона це зробить. Анджеліна подала папери на розлучення за хвилину до зачинення судів у понеділок увечері. У нього не було ні адвоката, нічого. Вона погрожувала розлученням і раніше, проте він не думав, що на сей раз вона таки подасть", - зазначив інформатор "US Magazine".

Колись щасливі багатодітні батьки тепер воюватимуть одне з одним у суді

Наразі Джолі обірвала усі контакт из Піттом, заблокувала його дзвінки та повідомлення. Разом із дітьми вона втекла від нього в маєток у Малібу, котрий орендувала заздалегідь.

Нове помешкання обходитиметься зірці 95 тисяч доларів на місяць. За повідомленням "The Daily Mail", Анджеліна практично не залишає територію своєї "фортеці", а її охорона ретельно перевіряє всі авто, які зупиняються поруч. Високий паркан має захистити шістьох дітей зірки як від настирливих папарацці, так і від їхнього батька.

А от акторові Джонні Деппу Джолі, навпаки, рада. Як стало відомо "The Sun", саме він порадив Енджі адвоката, Лору Вассер, котра представляла актора під час судової війни з його жінкою Амбер Хьорд. Зірки познайомилися на зйомках фільму "Турист" у 2009-му році та дуже здружилися, пише "The Mirror".

"...Вони відтоді підтримували зв'язок та регулярно спілкувалися протягом бурі, котра супроводжувала розрив Джонні з Амбер", - зазначив інформатор.

"Нема припущень щодо того, чи їхні близькі взаємини відіграли якусь роль у розлученні Анджеліни та Бреда... Тепер її друзі міркують, що може статися між ними, якщо вона не помириться з Бредом, та їхнє розлучення відбудеться", - додало джерело.

Нагадаємо, із інцидентом, котрий буцімто стався на борту приватного літака між Бредом Піттом та одним із дітей, ставши каталізатором краху його шлюбу з Джолі, розбирається ФБР.

Фото з Instagram 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів