Брехлива Лохан тягла гроші з російського бойфренда?

26 вересня 2016, 16:10

Російський наречений актриси Ліндсей Лохан рішуче узявся спростовувати все, що зірка намолола про нього в розмові з Андрієм Малаховим.

23-річний Єгор Тарабасов заявив, що всі її звинувачення на його адресу – то неправда. А джерела, наближені до "голуб’ят", додають, що Ліло встигла видоїти з парубка чимало грошенят.

Про це пишуть "TMZ" та "Ace Showbiz".

"Вона (Лохан) планує нову брудну кампанію проти мене в російських та міжнародних ЗМІ. Усі висунуті звинувачення, а також ті, які будуть висунуті проти мене Ліндсей – неправда. Я відмовляюся бути втягнутим у медіа-шторм, створений після нашого розриву… Я використаю всі можливі законні засоби, щоби захистити моє ім'я та репутацію", - попередив Єгор у своєму зверненні.

 Тепер уже екс-наречений Лохан спростовує всі її звинувачення

Тим часом джерела запевняють: Лохан не утримувала молодого коханця і не купувала сама собі обручку, як жалілася вона Малахову. Усе було навпаки.

Тарабасов оплачував рахунки Лохан на тисячі доларів, дав їй доступ до своєї кредитки, якою акторка завзято користувалася, і, звісно ж, оплатив коштовну обручку, котру подруга сама для себе обрала.

Як додає портал, Єгор має стабільний прибуток завдяки інвестиціям, а ще є директором кількох європейських фірм.

Нагадаємо, крім того, що син мільйонера жив її коштом, Лохан також розказала про те, як вона боялася, що Єгор хлюпне їй в лице кислотою. Проте на ток-шоу Малахова Ліндсі так і не з'явилася - подейкують, через горілку.

Фото з Instagram Лохан

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів