Дженніфер Гарнер: Ми з Бредом Піттом зустрічаємося. ВІДЕО

4 жовтня 2016, 10:51

Новина про розлучення голлівудської суперпари, Бреда Пітта та Анджеліни Джолі ошелешила не лише фанів, а й їхніх колег. Проте дехто не втратив почуття гумору та кепкує на цю тему.

Це – актриса Дженніфер Гарнер. Зірка жартома заявила папарацці, що тепер вона – дівчина Пітта.

Про це пише "X17online".

"Бред Пітт і я – ми зустрічаємося", - поділилася Джен.


Коли журналіст перепитав, акторка ще раз зі сміхом підтвердила: "Так!"

До слова, Гарнер складно назвати фанаткою "Бренджеліни". Свого часу вона дуже засмутилася через розлучення Пітта з Дженніфер Аністон.

"Коли Джен Аністон і Бред Пітт розійшлися, я вмирала від бажання побачити щось, що би вказало на те, що вони знову будуть разом", - зізналася вона нещодавно "Vanity Fair".

Коли ж зазнав краху її шлюб із Беном Аффлеком, Гарнер не могла не проводити паралелей із тією історією, пише "Ace Showbiz".

Але подейкують, розлучення Пітта з Джолі змусило Гарнер і Аффлека ще раз добряче поміркувати над власною ситуацією. Імовірно, актори ще раз спробують створити хоча б видимість щасливої зіркової родини, щоби скандальне розлучення не нашкодило їхній кар’єрі.

Нагадаємо, Дженніфер і Бен, котрі мають трьох спільних діток, оголосили про своє розлучення влітку 2015-го року. Одначе актори підтримують дуже близькі стосунки та навіть мешкають разом.

Відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів