Де Ніро про Трампа: Свиня, шулер, бовдур, позорисько країни. ВІДЕО

9 жовтня 2016, 11:04

Американський актор Роберт Де Ніро вважає кандидата в президенти США Дональда Трампа позориськом своєї країни, "кричущо дурною" людиною.

70-річна зірка залюбки б його вдарив.

Актор узяв участь у записі ролика, в якому американців закликають відповідально поставитися до президентських виборів та проголосувати. Проте гостру промову Роберта вирізали з остаточної версії, і відео лише тепер з'явилося в Інтернеті, пише "US Magazine".

"Він – гопнік, він – собака, він – свиня. Він – шулер, він – майстер брехні, бовдур. Він не розуміє, про що говорить, не виконує своїх домашніх завдань, йому байдуже, гадаю, він грається з суспільством, не платить податків. Він – ідіот", - говорить у ролику Де Ніро.


"Найкраще про нього сказал Колін Павелл: він – національна катастрофа. Він – позорисько цієї країни. Мене так злить те, що ця країна допустила, щоби цей дурень, цей тип дістався туди, де він є зараз", - зізнається актор.

Де Ніро не приховує, що йому дуже хотілося б ударити Трампа в обличчя.

Актор ділиться своїми побоюваннями, що з таким керівником Америка може звернути не в той бік. Він закликає всіх, кому небайдужа доля країни, прийти на вибори та проголосувати проти Трампа.

Нагадаємо, з публічними закликами не віддавати свої голоси за Доналда Трампа також виступили такі зірки, як Скарлетт Йохансон, Роберт Дауні-молодший, Джуліанна Мур. Категорично не підтримують його Денні ДеВіто, Мікі Рурк, Джордж Клуні, Вупі Голдберг, співачки Шер і Майлі Сайрус.

За Гілларі Клінтон на президентських виборах також голосуватимуть Леонардо ДіКапріо, Джастін Тімберлейк, Бейонсе і Кеті Перрі.

Відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів