Другі дебати Клінтон і Трампа: найцікавіше та мем-жахастик

10 жовтня 2016, 09:40

У Сполучених Штатах відбувся другий тур передвиборчих дебатів, двобій кандидатів у президенти Гілларі Клінтон та Дональда Трампа.

За результатами опитування, екс-держсекретар знову перемогла свого опонента, хай і не з таким переконливим відривом, як минулого разу, пише "CNN".

Тим часом соцмережі вже закохалися в новесенький мем – ним став момент, коли Трамп опинився позаду Клінтон, котра якраз говорила.

 Клінтон і Трамп подарували світу новий мем

Неперевершений вираз обличчя мільярдера змусив інтернет-жартівників змагатися з дотепності в вигадуванні підписів під фото.

"У Трампа такий вигляд, ніби він шукає місце, де прилягти поспати", - припускають користувачі соцмереж.

"Він просто позаду мене?", - "озвучують" люди Клінтон.

"Твоє лице, коли Гілларі прикінчує тебе, мов Mortal Kombat", - кепкують у мережі.

Також кандидатів у президенти розмістили на постерах до вигаданих жахастиків із ними в головних ролях.

Між іншим, те, як "лагідно" Трамп дивиться на Клінтон, прекрасно ілюструє одну з його заяв під час дебатів. На репліку Клінтон про те, що добре, що не такий, як Трамп, управляє законодавством в США, той заявив: "Тому що ви були б у в'язниці".

Іще глядачі вподобали заяву Дональда Трампа про те, що він - джентльмен.

За образливі висловлювання на адресу жінок, які він дозволяв собі раніше, Трамп перепросив. Зокрема вибачився за свою cкандальну заяву, зроблену в 2005-му році, котра спливла нещодавно. Тоді мільярдер сказав, що не може втриматися, коли бачить гарну жінку, щоби не почати її цілувати та хапати "за п..цьку". Про це пише "The Mirror".

Натомість Трамп нагадав аудиторії про "подвиги" Білла Клінтона, залучивши до дебатів жінок, котрі звинувачували екс-президента в сексуальних домаганнях та навіть зґвалтуванні. Про це пише "US Magazine".

Причому одна з жінок, котра намагалася позиватися до Клінтона в 1999-му році, заявила, що Гілларі їй погрожувала. А інша, екс-волонтерка Білого дому - що дружина її кривдника доклала зусиль до того, щоби її дискредитувати.

Цікаво, що завершилися дебати більш-менш мирно. Кандидати навіть потисли одне одному руки, пише видання. А на прохання одного з глядачів Клінтон і Трамп спромоглися сказати про одне одного щось хороше.

"Його діти неймовірно тямущі та віддані, і я гадаю, це багато каже про Дональда", - чемно зауважила Гілларі.

Трамп, у свою чергу, відзначив те, що його опонентка не здається, і це - хороша риса.

Нагадаємо, під час перших дебатів інтернет-користувачі звернули увагу на те, як багато води хлебтав Дональд Трамп, посміялися з його "переможного темпераменту" та, звісно ж, із зачіски.

А Гілларі Клінтон дорікнули надмірними усмішками – "мов до онуки на день народження прийшла".

Фото з "US Magazine" та з Twitter 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів