Анджеліна Джолі погрожує судом блогеру

11 жовтня 2016, 15:05

Юристи американської акторки Анджеліни Джолі пригрозили судом відомомому блогеру Перезу Хілтону, за його публікації на тему розлучення кінозірки з Бредом Піттом.

Хілтон у відповідь повідомив, куди їм піти, та зажадав вибачень.

Про конфлікт він написав у своєму Instagram, пише "Ace Showbiz".

Анджеліні Джолі не сподобалося, як висвітлює її розлучення відомий блогер?

Як можна зрозуміти зі скріну відповіді Переза юристам Джолі, ті хотіли, щоби він вніс якісь зміни до однієї зі своїх статей.


"Будь ласка, передайте це повідомлення особисто Анджеліні. Вона знає… Я завжди був її великим шанувальником та підтримував її!.. Якщо вона не хоче зробити з мене свого ворога, я вимагаю негайних вибачень. І нічого (в тексті) я не змінюватиму", - запевнив блогер.

Він підкреслив, що не зробив нічого незаконного, та повідомив, хто його адвокат, на випадок, якщо його таки потягнуть до суду.

Тепер він чекає вибачень

"Ідіть ви на… І відсмокчіть!", - завершив блогер своє послання.

Водночас у своєму пості Хілтон назвав себе одним із тих, хто завжди найгучніше підтримує та захищає Анджеліну Джолі.

Нагадаємо, Джолі подала на розлучення з Піттом у вересні. Ця сенсаційна подія з кожним днем обростає все новими й новими плітками та подробицями.

Наявність шлюбного контракту дасть акторам можливість не воювати по судах за гроші та майно, зате битва за шістьох дітей обіцяє бути запеклою. Поки що фізичну опіку над синами та дочками отримала Анджеліна.

Прінтскрін з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів