Крістен Стюарт закрутила з колишньою Делевінь?

13 жовтня 2016, 12:19

Подейкують, американська актриса Крістен Стюарт, котра лише нещодавно відкрито зізнавалася в коханні до своєї подруги Алісії, вже закрутила новий роман.

Останнім часом зірку "Сутінків" часто стали бачити в компанії Сент-Вінсент, співачки та колишньої дівчини Кари Делевінь. Джерела підтверджують – вони зустрічаються.

Про це пише "US Magazine".

Стюарт і Сент-Вінсент тепер пара?

26-річна Крістен та 34-річна Сент-Вінсент, чиє справжнє ім'я Енні Кларк, уже засвітилися разом на кінопоказі в Нью-Йорку, на комедійному шоу в Лос-Анджелесі, у суші-ресторані. А днями Стюарт бачили на концерті нової подруги.


За свідченням джерела, стосунки в дівчат дуже романтичні. Стюарт постійно щось шепоче Кларк на вушко, дослухається до її порад.

Як відомо, у відносинах Стюарт із Алісією Каргайл і раніше були паузи. Так цієї весни акторка закрутила пристрасний роман із французькою співачкою. Одна потім Крістен все ж повернулася до Алісії та вперше відкрито заявила про свої лесбійські стосунки.

Про розрив Кари Делевінь та Сент-Вінсент стало відомо на початку осені. Раніше в інтерв’ю модель зізналася, що лише з цією дівчиною вона пізнала справжнє кохання.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів