Пітту й Джолі дадуть спільну опіку над дітьми – думка юриста

13 жовтня 2016, 15:01

Вимога голлівудської зірки Анджеліни Джолі про одноосібну фізичну опіку над шістьма дітьми не буде задоволена, і Бред Пітт отримає однакові з нею права на нащадків. На думку юриста, на користь цього свідчить те, що акторові вже дозволили бачитися з малими.

Про це пише "Hollywood Life".

А ще преса довідалася дуже зворушливі подробиці першої зустрічі 52-річного Бреда з дітьми після кількатижневої перерви.

Видання поспілкувалося з юристом Келлі Чанг Рікерт. І хоча експерт особисто не працює з цією справою, вона авторитетно заявила, що суд дасть акторам спільну опіку над рідними та всиновленими синами та дочками. Інше рішення було б просто "сміховинним".

Як пояснює Келлі, в каліфорнійських судах право бачитися з дитиною автоматично передбачає й право опіки.

"Перша зустріч могла відбуватися під наглядом для подальшого визначення, чи відбуватимуться під наглядом і подальші зустрічі", - зазначила юрист.

 У Пітта з Джолі буде спільна опіка над дітьми?

Як відомо, термін дії тимчасової угоди, за якою Анджеліна Джолі є єдиним опікуном Меддокса, Пакса, Шайло, Захари, Вівєн і Нокса, збігає 20-го жовтня.

Між іншим, пише видання, джерела журналу "In Touch" дізналися, що Бред Пітт поки що зміг побачити не всіх шістьох дітей. Меддокс на таємній зустрічі був, але був не надто відкритий по відношенню до батька. Під час 90-хвилинного спілкування з дітьми актор щосили намагався не плакати.

"Щойно діти увійшли, Бред аж засяяв. У нього в очах були сльози, і він намагався їх стримати, бо не хотів, щоби діти засмутилися через те, що він плаче", - розповів інформатор.

Під час зустрічі діти гралися, малювали та спілкувалися з татом. Пітт намагався переконати їх, що все гаразд, і в тім, що відбувається, немає їхньої провини.

"Від цієї зустрічі серце краялося: Вів'єн та Захара обидві розплакалися, вони питали, коли їм можна буде повернутися додому", - поділився очевидець.

Своїм домом дівчатка вважають лос-анджелеську оселю, де вони жили, коли мама з татом були ще разом. Бред пообіцяв їм, що це буде скоро.

Нагадаємо, подейкують, Джолі для розлучення з Піттом найняла не лише команду зіркових адвокатів, а й антикризового менеджера-легенду. Друзі Бреда кажуть, що він повністю розчавлений тим, що зараз відбувається з його життям.

Фото з Instagram 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів