"Дональде, ти витріпав мені нерви": з'явилася "лимонадна" пародія на Меланію Трамп. ВІДЕО

17 жовтня 2016, 10:26

Дружина кандидата в президенти США Дональда Трампа, "красива та слухняна" Меланія, а також його доньки стали героїнями музичного скетчу в стилі альбому Бейонсе "Lemonade".

У пародії жіноцтво Трампа намагається донести до нього, що їм вже у печінках сидять його скандальні витівки, і що останньою краплею стала заява про "хапання за поцьки".

Із Трампів покепкували в телешоу "Saturday Night Live", а роль самого політика, нагадаємо, виконав Алек Болдуїн.

Про це пише "Entertainment Weekly".


"Меланіянад": Меланія Трамп у стилі Бейонсе

"Ти витріпав мені всі нерви, Дональде… Я була на твоєму боці впродовж усієї кампанії, твоя красива, слухняна Меланія", - докоряє Трампу дружина.

"… Скоро може настати день, Дональде, коли ти прокинешся, а ця бомбезна блузочка з бантом у вигляді поцьки пішла", - погрожує "Меланія".

До слова, Іванку Трамп у скетчі грає Емілі Блант.

Жінки нагадують Трампу, що, якби не вони, він був би лише "чуваком із химерним волоссям", а сердита "Меланія" бейсбольною биткою розбиває телевізор, що показує її чоловіка.

"Я це все написала сама", - підкреслює "Меланія", і це нагадування глядачам про нещодавній конфуз дружини Трампа з "запозиченою" промовою Мішель Обами.

Між іншим, телепередачу подивився і сам Дональд Трамп. Про своє враження він написав у Twitter.

"Нудному та несмішному шоу пора на пенсію. Гра Алека Болдуїна огидна. Медіа нечесно чинять вплив на вибори!", - заявив Трамп.

Нагадаємо, політик відкидає всі звинувачення в сексуальних домаганнях та називає себе жертвою чорного піару.

Відео з YouTube, фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів