Lady Gaga оголосила назву нового альбому та заспіває для Вайнхаус

16 вересня 2016, 13:45

Американська співачка Lady Gaga вирішила назвати свій новий альбом, котрий вийде у жовтні, на честь своєї покійної тітоньки – "Джоанна".

Батькова сестра, котра померла в 19-річному віці, завжди була для артистки дуже значущою людиною. Її передчасна смерть "лишила шрам" на всій родині Gaga.

Про це пише "The Mirror".

"(Мій батько) був молодший за неї, а вона дуже тяжко хворіла на вовчак. Її смерть насправді лишила шрам на його сім'ї та його житті, і він ніколи не загоїться", - сказала співачка.


"Те, що пережили наші родини, наші випробування і наша стійкість зробили нас тим, ким ми є. Сила болю, який принесла втрата її, зробила нас сильними, зробила всіх нас тими, ким ми є", - додала Gaga.

Як ми знаємо, ім'я Джоанни носить і нью-йоркський ресторан співачки та її батька.

LADY GAGA / JOANNE NEW ALBUM OCT 21

Світлину опубліковано користувачем Lady Gaga (@ladygaga) Вер 15, 2016 о 11:56 PDT

Нагадаємо, раніше Gaga розказала, що в її новому альбомі буде багато люті.

До слова, Lady Gaga вирішила увічнити пам'ять ще однієї людини, котрої вже нема серед живих. Вона запише кавер на одну з пісень Еймі Вайнхаус, щоби зібрати кошти для її фонду. Зірку попросив про це батько її покійної колеги, Мітч Вайнхаус.

"Я люблю Lady Gaga. Я знаю, що вона трохи з тарганами, але я знайомий з її мамою і татом, вони – прекрасна працелюбна сім'я з Нью-Йорка. Вона схожа на Еймі, коли вона приходить з роботи додому, то надягає спортивний костюм, дивиться телевізор і цілує та голубить своїх діда і бабцю. Хороша дитина…", - поділився Мітч.

Чоловік додав, що Lady Gaga – не єдина зірка, хто відгукнувся на його прохання виконати котрусь із пісень Еймі. Зокрема це буде співачка Леона Льюїс.

Як відомо, днями Еймі Вайнхаус мало би виповнитися 33 роки.

Фото з Instagram Lady Gaga

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів