Lady Gaga й Тейлор Кінні дадуть своїм стосункам ще один шанс?

27 жовтня 2016, 15:18

Подейкують, ані співачка Lady Gaga, ані її екс-наречений Тейлор Кінні не хочуть просто взяти і перекреслити 5 років, які провели разом.

Вони тісно спілкуються та подумують про те, щоби зробити ще одну спробу.

Про це пише "Contact Music" з посиланням на "Life & Style".

"Gaga і Тейлор щодня розмовляють по те, щоби дати (своїм стосункам) іще один шанс", - повідомило джерело, наближене до артистки.


Водночас стала відома ще одна причина розриву пари. Lady Gaga надто тиснула на Кінні своїм контролем, і коли він був на зйомках, вона навіть просила друзів та членів знімальної групи наглядати, що поробляє її коханий.

"Він був цим ситий по горло", - запевнив інформатор.

Lady Gaga та її екс-наречений спробують усе повернути?

Тепер же співачка присягається, що переглянула свою поведінку і готова виправитися.

" Gaga сказала Тейлору, що розуміє, що в неї проблеми з довірою, і що вона визнає, що мусить дати йому власного простору. Сказала Тейлору, що на 100% упевнена, що готова бути у зрілих, люблячих стосунках без ревнощів та контролю", - зазначило джерело.

Що ж до 35-річного Тейлора, то він теж дуже сумує за своєю Стефані та вважає, що їхня любов варта того, щоби за неї поборотися.

Нагадаємо, днями Lady Gaga зізналася, що зовсім не зрадіє, якщо в Кінні заведеться нова дівчина. І, як стало відомо "New York Post", конкурентка вже з'явилася.

Акторові закидають роман із такою собі Аланною ДіДжованні. Вона далека від зіркового світу, раніше була офіціанткою, а тепер працює в радіологічному відділенні однієї з університетських клінік. Її бачили з Кінні на концерті Тейлор Свіфт та перегонах "Формули 1". А ще дівчина відвідувала його на знімальному майданчику.

Нагадаємо, у липні Gaga і Кінні оголосили про перерву в своїх стосунках. Але запевнили, що вони – споріднені душі одне одного.

Фото з Instagram Lady Gaga

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів