Вагітна Маріон Котійяр розповіла про "незручний секс" із Піттом

15 листопада 2016, 15:47

Французька актриса Маріон Котійяр, котра чекає на другу дитину, розповіла про постільні сцени з актором Бредом Піттом.

За словами 41-річної зірки, кіно-секс із колегою був "незручним". Про це Маріон зізналася в коментарі "Us Magazine".

За сценарієм, Пітт і Котійяр кохаються на задньому сидінні автомобіля. І хоча на екрані виглядає все досить природно, та актриса каже, що заради цього знадобилося багато практики.

"Ми репетирували і мали дуже певний сценарій своїх дій. А потім режисер дав нам свободу. Коли ви точно знаєте, що ваше тіло робитиме все за вас, то можете бути вільними, дати волю емоціям і почуттям. Адже не треба думати "що я робитиму далі? я збираюся лягти на нього?" Це незручна ситуація", - сказала Маріон під час прес-конференції у Лос-Анджелесі.


Маріон нелегко дався екранний секс із Піттом

"Ми сміялися, бо вам потрібно було все зробити правдоподібним. Ми в цей час дивилися один на одного і казали: "Це так дивно". А потім обговорювали технічність: тоді я буду на тобі, а потім ми поцілуємося", - пригадала зйомки акторка.

Котійяр також розповіла, що дещо допомогла Піттові вивчити франзцузьку. Бо його герой мав трохи говорити на ній в кадрі.

Нагадаємо, щойно з'явилася новина про намір Анджеліни Джолі розлучитися з Бредом Піттом, як акторові приписали роман із Котійяр.

Але француженка розвіяла ці чутки, оголосивши, що знову вагітна від свого чоловіка.

Кадр з фільму за участю Пітта й Котійяр

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів