Екс-дружина Трампа хоче, щоби він зробив її послом у Чехії

15 листопада 2016, 18:17

Нинішня дружина новообраного президента США Дональда Трампа, Меланія стане першою леді, а в його екс-дружини, Івани, забаганка значно скромніша.

67-річна бізнесвумен, світська левиця, телезірка та письменниця бачить себе в ролі американського посла у її рідній Чехії.

Івана заявила про це "New York Post".

"Я запропоную себе в якості посла у Чеській республіці", - сказала вона.


"Я звідти, там моя мова, і там усі мене знають. Мене по всьому світі знають. Не лише в Америці. Я написала три книжки, вони перекладені на 25 мов у 40 країнах. Мене знають як Івану. Насправді я не потребую прізвища Трамп", - поділилася жінка.

Що до майбутнього президентства її екса, то, на думку Івани, Дональд продовжить подорожувати власним літаком, але до Білого дому зі свого розкішного пентхаусу таки переїде.

"Якщо бути зовсім чесною, то я гадаю, що "Trump Tower" і мій таун-хаус у Нью-Йорку набагато кращі за Білий дім… Але Дональд має рацію. Він сказав, що там змогли жити багато президентів, тож і він зможе… Не думаю, що він декоруватиме Білий дім позолотою", - зазначила Івана.

Івана Трамп хоче, щоби екс-чоловік призначив її послом Чехії

Як прогнозує екс-дружина Трампа, перші 100 днів на новій посаді він гаруватиме з ранку до ночі, як він любить.

"Він уночі спить лише три години", - розповіла жінка.

У вільний від президентських обов’язків час Дональд гратиме в гольф, а от подорожі для нього – це мука.

"Дональд - як хороше французьке вино. Він не любить, коли його рухають та перевозять", - пожартувала Трамп.

Як відомо, Дональд та Івана побралися в 1977-му році, народили трьох дітей – Дональда-молодшого, Іванку та Еріка – і розлучилися в 1992-му. Як пише англомовна Вікіпедія, подейкували, що Івана отримала 20 мільйонів доларів, це не рахуючи аліментів, нерухомості та коштовностей.

Івана симпатизує своїй наступниці та їхньому з Дональдом 10-річному синові Беррону.

"Я не заздрю Меланії, бо вона мусить починати пакувати одяг і все інше", - зауважила вона.

Нагадаємо, збиратися у Білий дім Меланії Трамп справді доведеться довгенько, і валіз буде чимало. Адже саме лише її взуття у гардеробній займає полички аж до стелі.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів