Навіжена екс-дружина Чарлі Шина тікала від поліції з його дітьми

17 листопада 2016, 10:19

Колишню дружину американського актора Чарлі Шина, Брук Мюллер госпіталізували для психіатричної експертизи.

Цьому передувала неадекватна поведінка жіночки та втеча від поліції разом із двома 7-річними синами, Бобом і Максом, котрих Брук іще й била.

Про це пише "TMZ".

Увечері 15-го листопада Мюллер зайшла до одного з барів Солт-Лейк-Сіті. Увагу відвідувачів привернуло те, що жінка була боса, а її супроводжували двоє малих дітей та їхня няня. Коли Брук почала сваритися та битися з останньою, люди викликали поліцію, але компанія втекла до приїзду копів.

Далі на гарячу лінію поліції зателефонувала людина, котра рано вранці 16-го листопада побачила Мюллер на автомийці. Очевидець повідомив, що жінка лупцює своїх дітей. Він намагався втрутитися, але Брук, котра, на його думку, була під кайфом, лише волала у відповідь. Хлопчики були босі.

 Колишня Чарлі Шина з'їхала з котушок?

Також до поліції подзвонила занепокоєна матір Брук Мюллер. Вона просила відшукати доньку та впевнитися, що та при своєму розумі. На щастя, авто з екс-дружиною Чарлі Шина, нянею та хлопчиками патруль знайшов на автомагістралі, більш як за 100 кілометрів від Солт-Лейк-Сіті.

Брук доправили до лікарні для психіатричної експертизи. Діти будуть передані родичам.

"Я просто намагаюся повернути моїх дітей додому, цілими та неушкодженими. У мене немає жодних інших подробиць відносно цих подій", - сказав журналістам Чарлі Шин, чий шлюб із Брук тривав два роки.

Брук Мюллер має довгу історію вживання наркотиків, лікування та зривів. В одному з закладів штату Юта вона саме нещодавно завершила проходження програми реабілітації.

Нагадаємо, нащадки Мюллер і Шина й раніше непокоїли соціальні служби. Були підозри, що вживання Брук алкоголю та наркотиків під час вагітності сильно позначилося на розвитку Боба й Макса.

Фото з Twitter Шина 

IDEALMEDIA