Дітей Чарлі Шина перевірять на алкогольний синдром

12 листопада 2013, 11:21

4-річних синів-двійнят американського актора Чарлі Шина перевірять на наявність фетального алкогольного та наркотичного синдрому.

Служба захисту дітей домоглася дозволу на обстеження від їхньої матері, Брук Мюллер.

Про це пише "Radar Online".

Протягом вагітності Бобом і Максом жінка двічі опинялася в реабілітаційному закладі, маючи залежність від амфетамінів. Припускається, що вживання Брук алкоголю та наркотичних речовин могло відбитися на дітях.


"Брук дійсно багато пила, коли була вагітна. Це на додачу до того, що вона вживала наркотики, зокрема метамфетамін", - зазначило джерело.

"Хороша новина в тім, що тепер їх (дітей) як слід обстежать і за ними спостерігатимуть", - додав інформатор.

Діти Чарлі Шина постраждали від того, що вагітна мама вживала алкоголь та наркотики?

У минулому Мюллер була проти перевірки хлопчиків на наявність цього синдрому. Але після того, як про неадекватну поведінку двійнят заявила їхній тимчасовий опікун, актриса Деніз Річардс, Лос-Анджелеський департамент у справах дітей та сім’ї наполіг на проведенні такого обстеження.

Як засвідчила Річардс, хлопчаки душили, били ногами та кулаками в голову та в живіт, дряпали та кусали її дочок, а ще мучили хатніх тварин. Акторка повідомила, що вона більше не в змозі піклуватися про Боба та Макса.

Відомо, що двійнята Мюллер та Шина народилися на 7 тижнів раніше. Через проблеми з серцем Макс певний час пробув у відділенні інтенсивної терапії.

Фетальний алкогольний синдром може призводити до проблем із зором, навчанням та поведінкою, розумової відсталості.

Із п’ятниці тимчасовим опікуном Макса та Боба є брат Брук Мюллер, Скотт.

Нагадаємо, Чарлі Шин та його екс-дружина, яка нещодавно вийшла з реабілітаційного закладу, знову ведуть судову війну за дітей.

Фото з Twitter Чарлі Шина

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів