Цікаве на "АМА-2016": боса Lady Gaga та пародія на Меланію Трамп

21 листопада 2016, 13:53

Під час цьогорічної церемонії вручення премій "American Music Awards", певно добряче гикалося майбутній першій леді США Меланії Трамп.

Її спародіювала на сцені ведуча, модель Джіджі Хадід, одна з суконь якої, мереживна та майже прозора, між іншим, стала одним із найяскравіших вбрань вечора.

Джіджі Хадід у мереживі

"Я люблю мого чоловіка, президента Барака Обаму та наших діток, Сашу та Малію", - манірно пропищала в мікрофон Джіджі, кривляючи Меланію Трамп та натякаючи на скандальну історію з плагіатом промови Мішель Обами.

"Антитрампівську" пісню, "Bang Bang" виконав гурт "Green Day".


"Ні Трампу, ні ку-клукс-клану, ні фашизму в США", - заспівали артисти, пише "Billboard".

Іще цікавинками церемонії став емоційний виступ Lady Gaga та реакція зірок на повернення після перерви в кар’єрі Селени Гомес та її перемогу в номінації "Улюблена поп/рок-артистка".

Як пише "People", у серпні 24-річна Селена оголосила, що бере "тайм-аут". Зірці знадобився цей час, щоби полікуватися від тривожності, панічних атак та депресії, причиною котрих є серйозні проблеми з її здоров'ям. Гомес хворіє на системний червоний вовчак.

У залі "АМА" за Селену палко вболівала Lady Gaga, а за лаштунками співачки ніжно обійнялися.

"Так круто, що мені вдалося поспілкуватися з найбільшою рок-зіркою вечора (так, знаю, ще Стінг та "Green Day")… із дівчиною, в котрої є найбільший з усіх приз, велике серце, яким вона ділиться зі світом", - написала Gaga, виклавши фото з Гомес в Instagram.

Lady Gaga обіймалася з Селеною Гомес

Ще однією "родзинкою" вечора стала нова реклама "Apple", в якій знявся репер Дрейк. Брутальний артист у ній пританцьовує та качає собі м'язи під пісню Тейлор Свіфт "Bad Blood".

Нагадаємо, це така собі відповідь Дрейка самій Тейлор, котра в попередньому рекламному роликові гепнулася з бігової доріжки під його композицію.

Фото й відео з соцмереж та з Youtube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів