Дональд Трамп переїде в Білий дім без дружини – ЗМІ

21 листопада 2016, 16:01

Подейкують, новообраному президентові США Дональду Трампу після інаугурації, котра відбудеться в січні, доведеться переїжджати до Білого дому самому, без дружини Меланії.

Перша леді вирішила поки лишитися в Нью-Йорку.

Про це стало відомо "TMZ".

Причина такого рішення Меланії – їхній із Дональдом 10-річний син Беррон. Жінка не бажає зривати дитину з місця посеред навчального року. Принаймні до червня вони залишаться жити в своєму пентхаусі в "Trump Tower", та й із подальшими своїми планами Трамп поки не визначилася.


Дональд Трамп холостякуватиме в Білому домі?

Зі слів джерел, Бeррон для Меланії – це головний пріоритет. Вони дуже близькі. Мати вважає, що нова школа та спортивні гуртки, прощання з нью-йоркськими друзями – це надто різкі зміни для 10-річного хлопчика.

Нагадаємо, як розповідала в одному з інтерв’ю Меланія, вони з чоловіком виховують свого єдиного спільного сина, не стримуючи його креативність. Беррон малює вдома на стінах і мріє стати бізнесменом, як тато, або гравцем у гольф.

Як відомо, перша дружина Дональда Трампа, Івана, констатувала, що Білий дім по розкошах поступається оселі бізнесмена в Нью-Йорку, але він із цим змириться.

Фото з Twitter Меланії Трамп

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів