Аністон згадала про секс-іграшки при дітях

22 листопада 2016, 16:47

Американська акторка Дженніфер Аністон спантеличила телеглядачів сміливим жартом. Під час одного з ток-шоу, де серед публіки були присутні діти, вона згадала секс-іграшки.

Про це повідомляє "Ace Showbiz".

Гостями у студії була Джен та режисери Джош Гордон та Вілл Спек. Один із ведучих поцікавився в останніх, як працюється з Аністон, на кого вона більше схожа в реальному житті, на Рейчел із "Друзів" чи на свого персонажа з "Нестерпних босів".

"Трішки від обох. Я маю на увазі, що вона мила і неймовірна, але, у позитивному сенсі, вона також і начальник, у хорошому, позитивному сенсі", - відповів Гордон.


Дженніфер Аністон дозволила собі "недитячий" жарт

"Просто без секс-іграшок", - втрутилася Аністон, маючи на увазі свою хтиву героїню в "Нестерпних босах".

І все б нічого, але в залі тітоньку Дженніфер уважно слухала група дітей. Тож гумор актриси викликав чимало здивованих та засуджуючих відгуків у соцмережах.

До слова, також Аністон розказала, що жодному із акторів "Друзів" не подобалася музична тема "I'll Be There for You" із культового серіалу.

"Насправді ніхто не був великим фанатом цієї пісні. Я спокійно можу це сказати. Нам здавалося, що вона трохи… не знаю. Танці в фонтані здавалися трохи дивними, але ми це зробили", - згадала вона.

Нагадаємо, не так давно з'ясувалося, що славнозвісна стрижка Рейчел, котра впродовж кількох років була хітом і українських перукарень, народилася в майстра актриси під дією наркотиків.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів