Аністон у торочках розказала, як її обожнюють

8 листопада 2016, 12:20

Американська акторка Дженніфер Аністон розповіла про своє творче роздоріжжя та щасливий шлюб із чоловіком, що її обожнює.

А ще 47-річна зірка пояснила, чому вона терпіти не може ставлення до себе як до "сумної, бездітної людини".

Мова про це зайшла в інтерв'ю Джен "Marie Claire". На обкладинці номеру вона з'явилася в короткій сукенці з чорними торочками.

Актриса згадала причину, що змусила її написати відкритий лист для одного з американських видань, де вона звинуватила суспільство та ЗМІ у знеціненні особистості жінки, спробі судити її за матримоніальним статусом чи виглядом її тіла.


"Мене соромили за мій заміжній статус, соромили за статус розлученої, соромили за відсутність чоловіка, соромили за мої соски. Я думала: "Чому ми дивимося на жінку виключно через цю особливу лінзу перемивання нам кісток? Чому ми це слухаємо?" Я просто подумала: "Я надто тяжко працювала у цьому житті та цій кар’єрі, щоби мене звели до сумної, бездітної людини", - поділилася Аністон.

Дженніфер упевнена, що її нинішній чоловік Джастін Теру – саме той, хто їй ідеально підходить.

"Усе, що я знаю, це те, що я цілком відчуваю, що мене бачать і мене обожнюють, не має значення, в якому я стані. Нема жодної частини мене, яку мені було б некомфортно показувати, відкривати. І це виштовхує наперед найкращу частину мене, бо я так піклуюся про нього. А він – така хороша людина. Мені боляче думати про те, що може завдати болю йому", - зізналася акторка.

Відчуттям закоханості в свого персонажа Аністон керується і під час вибору ролей. Нині ж зірка відчуває, що вона на роздоріжжі.

"Це час, коли я не зовсім упевнена в тім, що я роблю. Я на такому перехресті, намагаюся збагнути, що надихає мене глибоко всередині. Те, що завжди змушувало мене тріпотіти, не обов'язково змушуватиме мене тріпотіти й надалі… Найскладніша річ зараз – це спробувати знайти те, від чого моє серце заспіває", - пояснила Джен.

Нагадаємо, акторка неодноразово зізнавалася в тім, що тема материнства для неї болісна. Її сердить те, що преса постійно приписує їй вагітність, і що суспільство невтомно засуджує бездітних жінок.

Фото з Instagram "Marie Claire"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів