Дженніфер Аністон усиновить кількох мексиканців?

16 листопада 2016, 11:37

Американській акторці Дженніфер Аністон, котру її шанувальникам страшенно кортить нарешті побачити в ролі мамусі, приписують чергове усиновлення.

Подейкують, 47-річна зірка надумала всиновити кількох малюків із мексиканських сиротинців, спонсором котрих вона є. І певну роль у цьому відіграв Бред Пітт.

Про це пише "Ace Showbiz" із посиланням на "Radar Online".

За свідченням джерел видання, Аністон регулярно навідується до двох сиротинців у Тіхуані, "Casa Hogar Sion" та "Casa Hogar de Los Ninos". Акторка купляє для тамтешніх знедолених дітлахів навчальне обладнання, засоби гігієни та одяг.


Аністон збирається всиновити кількох мексиканських малюків?

"Це принесло в її життя щастя, наблизило її до її мрії мати власну дитину", - розповів інформатор, наближений до Дженніфер.

Зі слів джерела, зірці "Друзів" подобається знаходитися поруч із дітьми, і ця діяльність дала Джен те, чого бракувало в її шлюбі з Джастіном Теру.

"Вона навіть хоче узяти до себе додому одного чи кількох діток, щоби весь час почуватися мамою!", - додав співрозмовник видання.

Цікаво, що ідея всиновити малюка з Мексики вперше прийшла в голову Бредові Пітту, тоді, коли вони з Аністон іще були подружжям. Саме він умовляв на це Дженніфер, переконуючи її, що вона стане прекрасною матір'ю.

Варто зазначити, інформатори видання "Gossip Cop" спростовують інформацію щодо всиновлення Аністон дитини або дітей. Як відомо, такі чутки виникають уже далеко не вперше. Також час від часу розходиться поголос, що актриса нарешті завагітніла. Джен усе це страшенно злить та засмучує.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів