Собчак зробила заяву про особисте, а ЗМІ дізналися ім'я малюка

25 листопада 2016, 14:00

Новоспечена мама, російська телеведуча Ксенія Собчак вирішила розставити крапки над і, стосовно того, як вона оприлюднюватиме інформацію про себе.

Білявка написала в Instagram розлоге повідомлення, в якому зазначила, що не братиме участь у телешоу, де "спекулюють на чужому особистому житті". Тим часом російські ЗМІ, з посиланням на джерела, наближені до породіллі та її чоловіка, вже повідомили ім'я малюка.

"Любі друзі! Оскільки різні телеканали активно обдзвонюють наших друзів, знайомих, родичів, лікарів, колег, друзів друзів і знайомих знайомих, запрошуючи їх на різні ток-шоу і обіцяючи їм в тому числі наша особисту участь, змушені зробити наступні заяву - ми не братимемо участі в подібних програмах", - написала Ксенія.

За словами білявки, їхні справжні з Максимом Віторганом друзі і близькі люди також відмовляться від подібних запрошень.


"Все, що ви можете з подібних програм дізнатися це домисли, чутки і спекуляції на чужому особистому житті .Ми самі ділимося з вами тим, чим вважаємо за можливе, через свої соцмережі", - наголосила телеведуча.

Поки Ксенія ще не готова особисто оголосити, як вони з Максимом назвали первістка. Але, як повідомляє "Life.ru", ім'я пара вже обрала - Платон. І прізвище в хлопчика буде подвійним.

"Оскільки дитина може носити прізвище будь-кого з батьків, Ксенія дасть йому своє, але перед цим сама змінить на Віторган-Собчак. Таке рішення було прийняте в зв'язку з бажанням зберегти пам'ять про свого батька - Анатолія Собчака", - розповів наближений до родини інформатор.

Нагадаємо, свого первістка Собчак народила 18-го листопада. Про що сама й повідомила в соцмережі.

Згодом чоловік білявки показав перші кадри Ксенії з немовлям.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів