Мадонна відрядила сина працювати кур’єром?

12 грудня 2016, 12:45

Подейкують, американська співачка Мадонна та режисер Гай Річі вирішили застосувати до свого нащадка, 16-річного Рокко метод трудотерапії.

Зірковий синочок, котрого нещодавно заарештували з наркотиками, тепер змушений сам заробляти гроші. Рокко працює кур’єром.

Про це пише "Contact Music".

За свідченням джерел, Рокко Річі розвозить страви з різних ресторанів, які клієнти замовляють за допомогою спеціального застосунку.


Син Мадонни працює кур'єром?

"Йому від цього трохи смішно, але це спосіб утихомирити маму й тата, допоки він не визначиться, чим хоче займатися", - розповів інформатор.

"Вони обоє погоджуються з тим, що трохи дисципліни та розпорядку піде йому на користь, буде це волонтерство або якась малооплачувана робота", - додав він.

Як розповів інформатор, Рокко також зацікавився роботою в одному з лондонських центрів садівництва.

Нагадаємо, подейкували, Мадонна дуже не хотіла, щоби син переїжджав жити до батька, бо боялася, що без твердої руки Рокко пуститься берега, і так воно й сталося.

Як відомо, Рокко Річі товаришує зі старшим сином Бекхемів, Брукліном, і той може стати для нього гарним прикладом, бо з 14 років сам заробляє на свої забаганки.

Фото з Instagram Мадонни

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів