На Іванку Трамп накричали в літаку

23 грудня 2016, 10:01

"Перша донька США" Іванка Трамп стала учасницею гучного скандалу в літаку. Під час посадки один із пасажирів накричав на неї через її батька.

Чоловіка, нью-йоркського адвоката на ім'я Ден Голдштейн, зсадили з рейсу.

Про інцидент, який стався 22-го грудня, пишуть "TMZ" та "The Daily Mail".

Іванка Трамп летіла зі своїм чоловіком Джаредом Кушнером та трьома дітьми. У її кривдника під час конфлікту на руках теж був його маленький син.


"Ваш батько руйнує країну", - буцімто кричав Ден до Іванки.

"Чому вона на цьому рейсі? Хай літає приватним літаком", - обурювався він.

За словами очевидців, Іванка намагалася ігнорувати Голдштейна та відволікати своїх синів та доньку від того, що відбувалося.

Екіпаж літака вивів скандаліста з салону, тим часом, як той продовжував обурюватися, що його "викидають за те, що він висловлює свою думку".

На Іванку Трамп нагримали у літаку

"Рішення зняти пасажира з рейсу приймається нелегко. Якщо екіпаж визначає, що пасажир ініціює конфлікт на борті повітряного судна, пасажира попросять зійти з літака, особливо якщо команда вважає, що є ризик ескалації ситуації під час польоту", - у своїй офіційній заяві повідомила авіакомпанія "JetBlue", додавши, що пасажирові надали змогу полетіти наступним рейсом.

Варто додати, що ще за годину до відльоту чоловік Іванчиного кривдника, архітектор Меттью Ласнер написав про назрівання конфлікту в своєму Twitter.

"Іванка і Джаред у JFK T5, летять комерційним рейсом. Мій чоловік переслідує їх, щоби подіставати", - повідомив він, але потім видалив свій твіт.

Судячи зі змісту акаунтів Ласнера в соцмережах, на президентських виборах вони з чоловіком підтримували Гілларі Клінтон. Меттью навіть брав участь у анти-трампівських вуличних протестах.

Водночас ще один пасажир того рейсу, Марк Шефф (до слова, зять актриси Олівії Вайлд), розповідаючи про інцидент у соцмережі, зазначив, що Голдштейн не кричав та не звертався безпосередньо до Іванки Трамп, а просто вголос обурювався.

І Іванка, з його слів, поводилася дуже стримано та спокійно. Працівники спецслужб, котрі супроводжували доньку Трампа та її сім'ю, у конфлікт не втручалися, дозволивши екіпажу літака самостійно розібратися з ситуацією.

Як відомо, 35-річна Іванка є улюбленицею Дональда Трампа.

Фото з Twitter із сайту "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів