Осиротілий песик Керрі Фішер став інтернет-сенсацією

28 грудня 2016, 17:40

Серед тих, хто нині перебуває в скорботі через смерть американської акторки Керрі Фішер, не можна не згадати про її маленького вірного друга – французького бульдога Гері.

В останні роки малюк був вірним компаньйоном "принцеси Леї", допомагаючи їй боротися з біполярним розладом. Він супроводжував її в поїздках та на телешоу, на червоних доріжках та інтерв’ю, у Білому домі та в Каннах.

Про це пише "Washington Post".

Гері був незмінним супутником "принцеси Леї" останні 4 роки

Гері Фішер, якого Керрі називала своїм серцем, має власні акаунти в соцмережах та десятки тисяч підписників.


Ті, хто любив акторку, нині і йому теж висловлюють своє щире співчуття, а від твітів, котрі пишуться від імені вірного собачки, крається серце.

"Гері – він наче моє серце. Гері дуже відданий мені, він мене заспокоює. Він тривожиться, коли він не коло мене", - розповіла кілька років тому Фішер.

Гері був поряд із Керрі й того страшного дня, коли у літаку в неї стався інфаркт. Знаючи, як акторка сильно його любить, її дочка Біллі Лурд привезла песика до неї в лікарню, коли всі ще сподівалися на диво.

"Я буду тут, чекатиму на тебе, матусю...", - у день, коли Керрі опинилася в реанімації, цей запис з'явився в Twitter Гері разом із фото, де малюк дивиться в вікно.

"Я все одно чекатиму на тебе…", - від імені песика написали під цією світлиною того дня, коли серце Фішер спинилося назавжди.

Як стало відомо "TMZ" від друзів родини Фішер, новою "мамою" для Гері стане Біллі Лурд. Так хотіла сама актриса.

У Біллі теж є французький бульдог на ім'я Тіна, і вони з Гері – найкращі друзі.

Нагадаємо, 60-річної Керрі Фішер не стало 27-го грудня.

Фото з Twitter та Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів