"One Direction" стали найдорожчими європейськими селебрітіз

31 грудня 2016, 10:26

Британський бойзбенд "One Direction" очолив рейтинг найдорожчих європейських селебрітіз у 2016-му році.

Гуртом парубки випередили навіть Кріштіану Роналду та Адель.

Про це повідомляє журнал "Forbes".

Хоча Гаррі Стайлс, Найл Хоран, Ліам Пейн та Луї Томлінсон у цьому році не випустили жодної нової пісні та жодного разу не виступали наживо, вони все одно спромоглися заробити 110 мільйонів доларів.


Хлопці з "One Direction" стали найдорожчими в Європі

Другу сходинку має португалець Кріштіану Роналду, який за рік збагатів на 88 мільйонів – а ще, імовірно, трохи намахлював із податками, через що може мати великі неприємності.

Третє місце в Адель, яка, нагадаємо, є найбагатшою з молодих британських артистів. 2016-й рік приніс зірці в скарбничку 80,5 мільйона доларів.

На четвертій та п’ятій сходинках розташувалися, відповідно, тенісист Роже Федерер (68 мільйонів) та гурт "The Rolling Stones" (66,5 мільйона). Як відомо двом учасникам колективу, 73-річному Міку Джаггеру та 69-річному Ронні Вуду 2016-й рік подарував дещо набагато цінніше за будь-які гроші – діточок.

"Роллінги" теж у Топ-5

До Топ-10 найдорожчих селебрітіз Європи також потрапили діджей Келвін Харріс, сер Пол МакКартні, тенісист із Сербії Новак Джокович, гурт "U2" і легендарний шеф-кухар Гордон Рамзі.

Нагадаємо, у всесвітньому рейтингу найдорожчих зірок до 30 років хлопців із "One Direction" усе ж обскакала Тейлор Свіфт.

Фото з Instagram "One Direction" та "The Rolling Stones"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів