Поліція підозрює, що Джорджа Майкла могло вбити передозування - ЗМІ

6 січня 2017, 13:51

Оскільки розтин тіла британського співака Джорджа Майкла не дав чіткої відповіді щодо причини його смерті, поліція намагається з'ясувати детальну картину останніх днів життя зірки.

Є підозра, що артиста могло вбити передозування наркотиків.

Про це повідомили джерела "The Sun".

Фотоагентства поліція попросила надати всі фото, зроблені їхніми співробітниками наприкінці грудня коло дому Джорджа Майкла. Правоохоронці хочуть детально знати, хто в ці дні входив та виходив із його оселі.


І хоча офіційно смерть артиста досі розглядається як "не підозріла", розслідуванням її обставин займаються детективи з відділу особливо тяжких злочинів.

Поліція підозрює, що Джордж Майкл міг вмерти від передозування

"Враховуючи його минуле, є імовірність того, що наркотичні речовини, легальні або ні, могли мати відношення до його смерті", - повідомило джерело в поліції округу Темз-Веллі.

"Його високий статус та багатство цілковито пояснюють те, що відділ особливо тяжких злочинів розслідує всі обставини, доки очікуються результати токсикологічних тестів. Це не означає, що він помер від наркотиків, але поки не доведено протилежне, вони не можуть відкинути таку ймовірність та мусять розслідувати все як слід", - пояснив співрозмовник видання.

Поліція ще раз допитає рідних Джорджа Майкла, його хатній персонал та бойфренда, Фаді Фаваза, котрий знайшов співака мертвим у ліжку, коли сам ту ніч чомусь провів у машині.

Нагадаємо, днями в Twitter Фаваза з'явилося повідомлення, що Джордж Майкл скоїв самогубство. Одначе згодом коханий артиста запевнив, що писав не він, і що його акаунт "хакнули".

Як відомо, Джорджа не стало в ніч із 25-го на 26-те грудня. Попередньою причиною несподіваної смерті зірки називали серцеву недостатність.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів