Радник Трампа: Мадонну треба заарештувати

24 січня 2017, 10:53

Колишній спікер Палати представників конгресу, радник нового президента Дональда Трампа Ньют Гінгріч закликав заарештувати співачку Мадонну.

Так він відреагував на промову зірки під час нещодавнього маршу жінок. Про це повідомляє "Rolling Stone".

"Це можна назвати новим лівим фашизмом, а вона (Мадонна) - його частина. Думаю, ми повинні бути готові до того, щоб захищати себе", - заявив Гінгріч.

Радник Трампа виступив проти Мадонни

"Мадонна повинна бути заарештована за те, що вона думала підірвати Білий дім", - цитує слова радника Трампа "Fox & Friends".


Нагадаємо, на наступний день після інавгурації Дональда Трампа містами США пройшли жіночі марші.

До акції у Вашингтоні долучилися зірки. Зокрема, співачка Мадонна. Промова артистки була дуже різкою. І телеканали навіть мусили перервати трансляцію після того, як Мадж кілька разів вилаялася.

Пізніше Мадонна пояснила, що її виступ треба було дивитися повністю, а не виривати слова з контексту.

До слова, у США виник ще один скандал через 10-річного Беррона Трампа. Сценарист "Saturday Night Live" Кеті Річ звільнили через слова на адресу сина президента, пише "NY Times".

У день інавгурації Дональда Трампа Річ у своєму Twitter написала: "Беррон буде першим стрілцем-хоумскулеором цієї країни".

Таким чином вона натякнула на те, що син Трампа може повторити вдома ті страшні випадки в США, коли підлітки влаштовували криваві стрілянини в школах.

Пізніше жінка видалили свій запис, а потім вибачилася за образливі слова.

Нагадаємо, нещодавно за Беррона Трампа заступилася Челсі Клінтон.

Фото з Instagram Мадонни

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів