Челсі Клінтон заступилася за сина Трампа

23 січня 2017, 12:20

Дочка екс-президента США Білла Клінтона та екс-держсекретаря Гілларі Клінтон, Челсі вирішила захистити 10-річного Беррона Трампа.

Схоже, їй стало жаль хлопчика, котрий через президентство свого батька Дональда опинився в центрі уваги та став мішенню для кпинів у соцмедіа. На сей раз недоброзичливці присікалися до поведінки Беррона на інавгурації та його буцімто "відсутній" вигляд.

Челсі Клінтон закликала дати Беррону Трампу бути просто дитиною

Челсі, котра, як ніхто, розуміє, як нелегко бути "першою дитиною країни", звернулася до людей у Twitter.

"Беррон Трамп, як і кожна дитина, заслуговує на шанс бути дитиною. Захищати кожну дитину також означає протистояти політиці президента Сполучених Штатів, котра завдає дітям шкоди", - написала Клінтон.


Як пише "The Daily Mail", деякі коментатори поквапилися звинуватити Челсі у лицемірстві. Мовляв, прикриваючись співчуттям до малого Беррона, вона насправді мала намір лише атакувати його батька. Інакше б не об'єднала ці два речення в один пост.

Нагадаємо, Беррон Трамп нещодавно став об’єктом інтернет-розслідування – блогер зробив припущення, що в хлопчика аутизм, і, в якості доказу, скомпілював фрагменти відео, на яких він поводиться дивно.

Меланія Трамп, пригрозивши блогерові судом, змусила його видалити ролик та принести офіційні вибачення.

Як відомо, подейкують, Меланія та Беррон не переселяються у Білий дім. перша леді лишиться з сином жити в Нью-Йорку, бо не хоче піддавати дитину зайвому стресу та висмикувати зі звичного середовища.

Фото з Twitter Клінтон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів