Мадонна всиновлює ще двох дітей із Африки?

25 січня 2017, 17:54

Американській співачці Мадонні приписують намір всиновити ще. Зірка буцімто офіційно подала таке прохання, бажаючи взяти двох діточок із Малаві.

Принаймні такі відомості речник уряду африканської країни, Мленга Мвала надав "Associated Press". Із його слів, 25-го січня артистка побувала з цього приводу в Вищому суді Малаві, і офіційне рішення буде прийнято за тиждень.

Натомість сама Мадж - у заяві "People" - це спростувала.

"Я перебуваю в Малаві, щоби перевірити роботу дитячої лікарні в Блантайрі, також маю попрацювати з (фондом) "Raising Malawi", а потім прямую додому. Чутки про процес всиновлення не відповідають дійсності", - заявила співачка.


Мадонна просить, щоби їй дали ще двох дітей?

Як відомо, Мадж уже має двох прийомних дітей із Малаві. У 2008-му вона всиновила Девіда Банду, а через рік – Мерсі Джеймс.

Нагадаємо, вдочеріння Мерсі супроводжувалося скандалом. Подейкували, що поп-діва просто "купила" собі дівчинку за 20 мільйонів доларів.

Кілька років тому Мадонна побила горщики з урядом Малаві. Артистка винуватила верхівку країни у корупції, а вони її – у показовій доброчинності, мовляв, зірка більше піарилася, ніж справді помагала бідній країні. Одначе згодом конфлікт вдалося залагодити.

Як відомо, старший, рідний син Мадонни, 16-річний Рокко віднедавна живе зі своїм батьком, Гаєм Річі та мачухою. А старшій дочці співачки, Лолі вже 20 років.

До слова, Мадонна та російська телеведуча Ксенія Собчак стали жертвами конфузу одного з провідних світових модних видань. Опублікувавши фоторепортаж із Паризького тижня моди, глянець переплутав 35-річну Ксенію із 58-річною Мадж та відповідно підписав одну зі світлин.

Журнал зробив комплімент 58-річній Мадонні чи образив 35-річну Собчак?

Нагадаємо, на юну копію Мадонни для фотосесії нещодавно перетворилася Періс Джексон.

Фото з Instagram Мадонни, прінтскрін з сайту "Сноб"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів